aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Μαργκάσα είχε στείλει το μήνυμα και η «Κυρία» το έλαβε…

Ο Μαργκάσα είχε στείλει το μήνυμα και η «Κυρία» το έλαβε…

Ο Ρενάτο Μαργκάσα, σε πρόσφατες αναφορές του, δεν έκανε σίγουρη την παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα και στην επόμενη σεζόν 2019-20, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2020. Αυτό καθότι, υπάρχει η ρήτρα των 50.000 ευρώ στο συμβόλαιό του που επιτρέπει σε οποιαδήποτε ομάδα να τον κάνει δικό της διαθέτοντας αυτό το ποσό.

Αυτός είναι ο λόγος που έκανε «κλικ» στον Τιμούρ Κετσπάγια ο κυπριοποιημένος Πορτογάλος. Ο Μαργκάσα υπενθυμίζουμε πως γνωστοποίησε πως έχει ρήτρα και τόνισε πως «στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί», μιλώντας για το μέλλον του.

Με αυτό τον τρόπο, «έκανε» την Ανόρθωση να μελετήσει για το ποσό της ρήτρας και να επιδιώξει να τον αποκτήσει και να γίνει ο πέμπτος ποδοσφαιρικός σταθμός του παίκτη μετά από τη Δόξα, την ΑΕΚ, την Ομόνοια και τη Νέα Σαλαμίνα.

Bεβαίως, τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι στιγμής και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα που βρίσκεται προ των πυλών, εάν ο Μαργκάσα ντυθεί στα κυανόλευκα της άλλης βαρωσιώτικης ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ