aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ο Λαΐφης άδειασε το ντουλάπι του, επέστρεψε στην Κύπρο και πωλείται»

«Ο Λαΐφης άδειασε το ντουλάπι του, επέστρεψε στην Κύπρο και πωλείται»

Έτοιμος να γυρίσει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός εδώ και μήνες προανήγγειλε την αποχώρηση του από την Σταντάρ Λιέγης, αφού ψάχνει νέες προκλήσεις στην καριέρα του και οι πληροφορίες που έρχονται από το Βέλγιο τις τελευταίες ώρες αυξάνουν ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες μετεγγραφής του σε άλλη ομάδα.

Σύσσωμα τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας σημειώνουν πως ο 30χρονος στόπερ ετοιμάζει βαλίτσες για μετεγγραφή σε άλλη ομάδα. «Ο Λαΐφης άδειασε το ντουλαπάκι του πριν επιστρέψει στην Κύπρο και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Σταντάρ», αναφέρει η ιστοσελίδα «La Dernière Heure».

Για ιστορία αγάπης που φθάνει στο τέλος της κάνει λόγο η ιστοσελίδα «footnews.be». Υπογραμμίζει πως η διοίκηση της Σταντάρ δεν έχει άλλη επιλογή από το να βάλει πωλητήριο στον Λαΐφη, ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, υπό το φόβο να τον χάσει τζάμπα το επόμενο καλοκαίρι.

«Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος έφτασε στη Σταντάρ της Λιέγης το 2018, δεν θα μπορούσε πλέον να παίξει για τον σύλλογο στις όχθες του Meuse την επόμενη σεζόν. Ο 30χρονος Κύπριος αμυντικός θα ήθελε να φύγει για μια νέα πρόκληση. Μια ιστορία αγάπης επτά χρόνων φτάνει στο τέλος της. Οι ιθύνοντες της Λιέγης, από την πλευρά τους, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι, αν δεν θέλουν να τον δουν να φεύγει δωρεάν σε ένα χρόνο, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2024».

Πού θα βρει τον Λαΐφη η επόμενη σεζόν; Ο Κύπριος στόπερ επιθυμεί να παίξει σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και φαίνεται πως θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να πετύχει το όνειρό του. Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Κύπρο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όμως σε μία μετεγγραφική περίοδο ο κανόνας είναι ένας: ποτέ μη λες ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ