aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Κετσπάγια ξανά στον… αφρό της επικαιρότητας

Ο Κετσπάγια ξανά στον… αφρό της επικαιρότητας

Λοιπόν, οι αλλαγές στα διοικητικά της Ανόρθωσης, μετά από όλα που συνέβησαν με το θέμα Φρανσίς Ουζόχο, το οποίο ήλθε κι «έδεσε» με όλα τα φετινά προβλήματα της «Κυρίας» τα οποία αποδίδονται στη διοίκηση Ανδρέα Παντελή, πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Κι αφότου αλλάξουν αρκετά πράγματα στο διοικητικό μέρος, εννοείται πως οι αλλαγές θα είναι ριζικές και στα αποδυτήρια, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό αυτό. Μάλιστα, ο συνάδελφος Ανδρέας Πογιατζής, μέσω της εκπομπής του «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ, ανέφερε σε μία αποκαλυπτικού τύπου δήλωση, πως θα επιστρέψει στην Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια τον ερχόμενο Μάιο, όταν θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο ή όχι, θα διαφανεί στο μέλλον και αναμφίβολα τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχουν αυτοί οι οποίοι θα εμπλακούν στα διοικητικά του ταλαιπωρημένου συλλόγου της Αμμοχώστου. Ετοιμαστείτε λοιπόν, διότι στο εξής το ρεπορτάζ της «Κυρίας» θα είναι πολύ «καυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ