aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Κατσαράβα δεν δελεάστηκε από την πρόταση €15.000 το μήνα

Ο Κατσαράβα δεν δελεάστηκε από την πρόταση €15.000 το μήνα

Τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας αναζητεί ο Νίκα Κατσαράβα.  Ο Γεωργιανός επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση, μετά το επίμαχο βίντεο με τον πανηγυρισμό του στο τέρμα του Κβιλιτάια στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας και οι κεραίες είναι στραμμένες στην Πολωνία.

Ο πανύψηλος φορ έχει άκρες στην Πολωνία, όπου θήτευσε σε Κορόνα Κιέλτσε και Λεχ Πόζναν και η αισιοδοξία για ενδιαφέρον από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ναι μεν αποδείχθηκε δικαιολογημένη όμως δεν προέκυψε «γάμος». Ο Κατσαράβα δέχθηκε πρόταση από πολωνική ομάδα η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με απολαβές 15.000 ευρώ το μήνα.

Ο Γεωργιανός διεθνής δεν δελεάστηκε ούτε από το οικονομικό σκέλος, ούτε από την προοπτική της ομάδας και γι’ αυτό επιχείρησε να αφήσει το παράθυρο ανοικτό, ώστε να κερδίσει χρόνο. Οι Πολωνοί αφού δεν έλαβαν θετική απάντηση στράφηκαν άμεσα σε άλλη επιλογή και έτσι ο Κατσαράβα είναι ξανά σε στάση αναμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ