aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο καθένας για τους λόγους του

ΤΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά τη συντριβή από την Ομόνοια (1-5), η Αναγέννηση θα υποδεχτεί σήμερα τον Ερμή στο «Τάσος Μάρκου» και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να σβήσει την άσχημη εικόνα που παρουσίασε την προηγούμενη αγωνιστική.

Η αποστολή είναι δύσκολη αφού ο αντίπαλος έχει πιο ψηλές απαιτήσεις, αλλά υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε στους παίκτες του για το σημερινό παιχνίδι και τους κάλεσε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Πουρσαϊτίδης θα προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, ελπίζοντας ότι θα τη βοηθήσει να παρουσιαστεί βελτιωμένη ώστε να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Μετά το σημερινό παιχνίδι μάλιστα, θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών. Εκτός πλάνου για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι τραυματίες Γιαννακού και Σωτηρίου. Η Αναγέννηση έχει τρεις βαθμούς, παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και έχει μεγάλη ανάγκη να πάρει βαθμούς για να διεκδικήσει τη σωτηρία της.

Στον αντίποδα, τίποτα λιγότερο δεν θέλει ο Ερμής, πέρα από τη νίκη. Μπορεί η Αναγέννηση να είναι στην τελευταία θέση και η ομάδα της Αραδίππου να είναι τυπικά το φαβορί, όμως χρειάζεται σοβαρότητα, πειθαρχία και αποφασιστικότητα για να πάρει το ποθητό αποτέλεσμα. Ο Νίκος Παναγιώτου θέλει να δει την ομάδα του να τερματίζει στην πρώτη εξάδα με το τέλος του 2016 και αν έρθουν οι τρεις βαθμοί, θα το επιτύχει (υπό προϋποθέσεις μπορεί να μείνει στην έκτη θέση ακόμα και με ήττα).

Το κλίμα είναι πολύ καλό, κυρίως μετά το 1-1 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθουν και οι βαθμοί της νίκης. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα άλλωστε, οι «φτεροπόδαροι» θεωρούν πως θα είναι κρίμα να χαλάσουν τη δυναμική που έχουν δημιουργήσει.

Από εκεί και πέρα, η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σέργκι. Ταυτόχρονα, με το που θα περάσει το παιχνίδι με την Αναγέννηση, η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση θα προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας. Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να δαπανήσει λίγα χρήματα παραπάνω για να έρθουν παίκτες αξία, οι οποίοι θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον Ερμή και θα τον διατηρήσουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ