aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Κατελάρης, η στροφή σε Αρτυματά και τα νέα δεδομένα με Σίλβα

Ο Κατελάρης, η στροφή σε Αρτυματά και τα νέα δεδομένα με Σίλβα

Χωρίς μετεγγραφή, λοιπόν, η ΑΕΚ μέχρι στιγμής κι ας εισήλθε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Μουρίγιο συνεχίζει τις επαφές του και σύντομα θα προκύψουν τα νεότερα. Στο θέμα Κατελάρη, για την ώρα δεν υπάρχει σημαντική εξέλιξη. Η αρνητική απάντηση της Ομόνοιας έβαλε φρένο για την ώρα, χωρίς να αποκλείεται να επανέλθει η ομάδα της Λάρνακας με νέα βελτιωμένη πρόταση, αν και η πρόταση στον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά μαρτυρά ότι οι Λαρνακείς έστρεψαν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Στην Ελλάδα, δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο ποδοσφαιριστής προτιμά τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους της Αθήνας να είναι έτοιμοι να επανέλθουν με νέα πρόταση. Ο Ιγκόρ Σίλβα «κόπηκε» από την αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, γεγονός που θα ενισχύσει την προσπάθεια της ΑΕΚ να τον έχει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της.

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τραυματισμό, ο Τρισκόφσκι νιώθει πολύ καλά και αναμένεται να είναι πανέτοιμος μέχρι το πρώτο φιλικό, ενώ οι Τέτε και Ακοράν προπονούνται σχεδόν σε φουλ ρυθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ