Ο Ιβάν Σαββίδης βοηθά με δωρεά, νοσοκομείο και στην Κύπρο

Αποφασισμένος να βοηθήσει στη διαχείριση της κρίσης ελέω κορωνοϊού είναι ο Ιβάν Σαββίδης, έχοντας δώσει ήδη οδηγίες και εντολές στους στενούς συνεργάτες του τόσο για το ΑΧΕΠΑ όσο και για νοσοκομείο της Κύπρου, σύμφωνα με ελλαδικά ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρεται στο «Sdna.gr», ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μια φορά την έμπρακτη στήριξή του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, κάνοντας νέα δωρεά, αντιλαμβανόμενος την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού. Δεν έμεινε -ωστόσο- εκεί καθώς σήμερα δόθηκαν νέες εντολές στους συνεργάτες του…

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε από εκείνους να καταγράψουν τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στο ΑΧΕΠΑ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και να προχωρήσουν άμεσα σε δωρεά μηχανημάτων (αγορά αναπνευστήρων και γενικά ιατρικού εξοπλισμού) και άλλων αναγκαίων πραγμάτων προκειμένου να διαχειριστούν με μεγαλύτερη ευκολία την κρίση της εποχής.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να βοηθήσει και νοσοκομείο της Κύπρου, έχοντας δώσει και για εκεί συγκεκριμένες κατευθύνσεις και οδηγίες βοηθειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεά αποκαλύφθηκε όταν ένας φίλος του ΠΑΟΚ ζήτησε μέσω ενός δημόσιου μηνύματος στα social media τη συνδρομή της οικογένειας Σαββίδη για το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ καθώς η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Γιώργος Σαββίδης παρενέβη λέγοντας, έχουν γίνει ήδη κινήσεις ενίσχυσης του νοσοκομείου χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς σε αυτές τις στιγμές είναι χρέος όλων των ανθρώπων να βοηθούν όπως και όπου μπορούν.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Σαββίδη στηρίζει το ΑΧΕΠΑ καθώς έχει ενισχύσει στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου με την αγορά καινούργιων μηχανημάτων, ενώ ενισχύουν οικονομικά και την Παιδοογκολογική Πτέρυγα του ΑΧΕΠΑ, εκεί όπου παρέχεται φροντίδα σε περισσότερα από 200 παιδιά.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ