aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Ιβάν ο τρομερός... καθάρισε για την ΑΕΚ «πληγώνοντας» την Ομόνοια!

Ο Ιβάν ο τρομερός… καθάρισε για την ΑΕΚ «πληγώνοντας» την Ομόνοια!

«Κιτρινοπράσινο» βάφτηκε το ντέρμπι στην Αρένα. Με γκολ του Ιβάν Τρισκόφσκι στο 62ο λεπτό, η ΑΕΚ επικράτησε δύσκολα της Ομόνοιας (1-0), σε ένα παιχνίδι που ήταν ισοδύναμο με πολύ καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Ο Σκοπιανός πήρε την ομάδα του από το χέρι για την οδήγησε ξανά στις επιτυχίες, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Νέα Σαλαμίνα. Παράλληλα, έβαλε τέλος στο νικηφόρο ξεκίνημα των πρασίνων (2Χ3), οι οποίοι είχαν καλή παρουσία και θα μπορούσαν να έπαιρναν την ισοπαλία. Πρώτη φορά ο Μεχίας δέχεται γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Χουάν Κάρλος Ολίβα ήταν καλύτερη και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, όμως υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Μία τελική μέτρησε η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα στα πρώτα 45λεπτά, με ένα σουτ του Ακοράν. Σε γενικές γραμμές η εικόνα και των δύο ομάδων ήταν αρκετά καλή, όμως έλειπε το γκολ που θα έδινε πιο έντονο… χρώμα στο ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι κράτησαν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους και ήταν πιο απειλητικοί. Και δικαιώθηκαν στο 62ο λεπτό, όταν ο Τρισκόφκσι από κοντά με πλασέ νίκησε τον Μέχιας. Το γκολ υποχρέωσε την Ομόνοια να ανεβεί ψηλά και να πιέσει για την ισοφάριση, όμως η ΑΕΚ αμύνθηκε σωστά και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Μάλιστα, προσπάθησαν οι κιτρινοπράσινοι με ξαφνικές αντεπιθέσεις ν βρουν και ένα δεύτερο γκολ για να… κλειδώσουν το τρίποντο.

Τελικά, το τελευταίο σφύριγμα το Γιώργου Νικολάου βρήκε την ΑΕΚ να πανηγυρίζει τη νίκη σε βάρος της Ομόνοιας.

Σκόρερ: 62′ Τρισκόφκσι

Κίτρινες: Καταλά / Λόρα, Βύντρα, Γκόμεθ

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου (Σωτηρίου Μιχάλης, Χαραλάμπους Χαράλαμπος)

ΑΕΚ (Αντόνι Ιραόλα): Τόνιο, Μοϊσοφ, Καταλά, Ιωάννου (75′ Γκαρθία), Ακοράν, Κάσες, Ασουμπρέ (71′ Τομάς), Λαρένα (46′ Χέφελ), Σίλβα, Τρισκόφκσι, Τολμές.

Ομόνοια (Χουάν Κάρλος Ολίβα): Μεχίας, Λόρα, Λόπεθ, Πρετσέ, Βύντρα, Σοάρες, Γκόμεθ, Ζίβετς (74′ Εντρένα), Μόντες (84′ Γκρίνιτς), Ραμίρες (75′ Αντόνια), Ντάρμπισαϊρ.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ