aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ Γιαγκουδάκης ντύθηκε «Μίδας»!

Ο Γιαγκουδάκης ντύθηκε «Μίδας»!

Χάρις σε ένα… χρυσό γκολ του Γιαγκουδάκη (45’ + 1), ο Ερμής απέδρασε με το «διπλό» από το Παφιακό, κερδίζοντας με 1-0 της Πάφος FC, αποτέλεσμα που έδωσε στους «φτεροπόδαρους» αέρα πέντε βαθμών από τον πυθμένα.

Οι φάσεις στο πρώτο μέρος, αν και ήταν λιγοστές, ο Ερμής παρουσίασε μεγαλύτερη ενεργητικότητα στο γήπεδο και έχασε 1-2 σπουδαίες ευκαιρίες με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Κεϊτά στο 36’. Παρόλα αυτά, απέκτησαν το προβάδισμα στα τελευταία στάδια του πρώτου μέρους με σουτ του Γιαγκουδάκη στο 45’ + 1.

Παρά το γεγονός ότι το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με δοκάρι για την Πάφο μετά από κεφαλιά του Αλαμπί, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ με τους Κεϊτά και Μαγιέλε σε 54’ και 65’ αντίστοιχα, όμως ο Κοδίνα απέκρουσε σωτήρια και στις δύο περιπτώσεις.

Το σκορ δεν άλλαξε, ενώ η Πάφος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Άλμπα στις καθυστερήσεις.

Πάφος FC (Απόστολος Μακρίδης): Κοδίνα, Γκόμες, Αλαμπί, Γκριγκέτς, Ιωάννου, Νταμαού, Κχμαλάτζε, Ντε Μέλο (68’ Αγιβί), Δημοσθένους (46’ Μουτίνιο), Οκόγιε (46’ Μάατσι), Άλμπα.

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Παναγόπουλος, Μουλαζίμης (90’ + 4 Κούρου), Σίργκι, Φραγκέσκου, Γιαγκουδάκης (Δημητρίου 90′ + 4), Γκονθάλεθ, Λατόρε, Γουΐκς, Βασιλόγιαννης, Μαγιέλε (74’ Ντίκσον), Κεϊτά.

Σκόρερ: 45’ + 1 Γιαγκουδάκης.

Κίτρινες: Αγιβί, Αλαμπί / Σίργκι, Μουλαζίμης, Γουΐκς, Γιαγκουδάκης, Βασιλόγιαννης.

Κόκκινη: Άλμπα (2η κίτρινη).

Γήπεδο: Παφιακό

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας

Α’ Βοηθός: Μάριος Καλογήρου

Β’ Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου

4ος: Ανδρέας Ορθοδόξου

Παρατηρητής: Άνθιμος Παπαχαραλάμπους

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ