aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ Φανιέρος έδωσε τα χέρια με γερμανική εταιρεία

Ο Φανιέρος έδωσε τα χέρια με γερμανική εταιρεία

Ο Ερμής ανακοίνωσε την συμφωνία με την γερμανική εταιρεία Saller, η οποία θα είναι χορηγός των «φτεροπόδαρων» για την αγωνιστική περίοδο του 2019 – 2020.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή Αραδίππου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Συμφωνία με την γερμανική εταιρία αθλητικής ένδυσης saller η οποία θα είναι ο χορηγός αθλητικού υλικού της ανδρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Η Saller είναι από τις γνωστότερες εταιρίες αθλητικού υλικού στην Γερμανία και “ντύνει” αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ευρώπη όπως οι: Πάντερμπορν, Ρέγκενσμπουργκ, Βέστερλο και άλλες. Η εταιρία saller έχει σχεδιάσει ειδική φανέλα στα παραδοσιακά χρώματα μας για τα επίσημα εντός έδρας παιχνίδια μας, όπως και στολές αγώνα με ειδικό design και χρωματισμούς για τα επίσημα εκτός έδρας ματς καθώς και για τα φιλικά ματς προετοιμασίας του καλοκαιριού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ