aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ Ερμής σκόρπισε εκ νέου τον ΑΣΙΛ και «τσέκαρε» εισιτήριο για τους «8»!

Ο Ερμής σκόρπισε εκ νέου τον ΑΣΙΛ και «τσέκαρε» εισιτήριο για τους «8»!

Εύκολο ήταν το έργο του Ερμή και στον επαναληπτικό αγώνα (φάση των «16») κυπέλλου με τον ΑΣΙΛ, τον οποίο οι «φτεροπόδαροι» κέρδισαν στο ΓΣΖ με το εμφαντικό 4-0 και πλέον θα βρίσκονται στην κληρωτίδα για τους «8», αναμένοντας να ολοκληρωθεί η β’ φάση  για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους.

Ο Ερμής, αφού προειδοποίησε με δοκάρι του Ταραλίδη στο 8’, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λύτρα στο 17’, ενώ στο 41’ και 61’, οι ερυθρόμαυροι ανέβασαν τον δείκτη στο 3-0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι των Μακρίεφ και Ταραλίδη αντίστοιχα.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πηλέας στο 82’ ο οποίος με σουτ από μακριά διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το αποτέλεσμα. Υπενθυμίζουμε πως το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ήταν 3-0 για την ομάδα της Αραδίππου.

ΑΣΙΛ (Δημήτρης Κούτα): Καραδάης, Πάρπας (53’ Αντιόλο), Τσιμοντζί, Ηλιόπουλος, Κωμοδίκης (72’ Μπρατσιάνι), Μιχαήλ, Ματθαίου, Μαρσελλής, Μπεμπά, Δημητρίου, Χριστοδούλου.

Ερμής (Στέφανο Κουσίν): Αραμπαντζής, Πουτζιουρής, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Μαύρου, Πηλέας, Μακρίεφ (68’ Ντε Μέλο), Ψάλτης, Κουατσίκα (68’ Χριστοδούλου), Λαγός, Λύτρας.

Στάδιο: ΓΣΖ.

Σκόρερ: 17’ Λύτρας, 41’ πεν. Μακρίεφ, 61’ πεν. Ταραλίδης, 82’ Πηλέας.

Κίτρινες: Μπεμπά / Πηλέας.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Ανδρέας Μ. Αργυρού.

Α’ βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής.

Β’ βοηθός: Νίκος Καλησπέρας.

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Καραϊσκάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ