aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Ο Εουγκέν Νεαγκόε μας είπε…»

«Ο Εουγκέν Νεαγκόε μας είπε…»

Ο Χριστόφορος Χριστοφή παραχώρησε δηλώσεις στον «Sports1» το μεσημέρι και αναφέρθηκε στην φετινή επιτυχημένη σεζόν, στον εαυτό του καθώς και για τους προπονητές Γιαν ντε Γιόνγκε και Εουγκέν Νεαγκόε. 

«Η Νέα Σαλαμίνα κατά την γνώμη μου έχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για έναν ποδοσφαιριστή για να αναδειχθεί. Πριν ήμουνα στον Εθνικό Άχνας και τώρα είμαι σε μια ομάδα με πολύ περισσότερο κόσμο. Με αγάπησε ο κόσμος από τις πρώτες μου συμμετοχές και εγώ προσπαθώ με την απόδοση μου να τους ανταποδώσω αυτή την αγάπη», σχολίασε αρχικά.

«Μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία προσπάθησα να την αρπάξω. Νομίζω τα κατάφερα. Εντάξει έκανα 18 συμμετοχές. Δεν μένω όμως σε αυτό. Εγώ με την σειρά μου θα προσπαθήσω την επόμενη χρονιά να κάνω περισσότερες», πρόσθεσε.

Για τη νέα σεζόν σχολίασε: «Θεωρώ από την στιγμή που διατηρήθηκε ο βασικός κορμός με 13 παίχτες, με ακόμη 3-4 προσθήκες καλές θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Στόχος θα είναι και πάλι η 6άδα και μετά βλέπουμε για κάτι καλύτερο».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από το νέο τεχνικό της ομάδας Έουγκεν Νεαγκοε: «Είχε ένα ραντεβού με τους παίχτες, είπαμε κάποια πράγματα και μας είπε τι θέλει στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Νομίζω είναι θετικές οι ενδείξεις μετά τον πρώτο διάλογο που είχαμε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για τον πρώην τεχνικό της ομάδας Γιαν Ντε Γιόνγκε επισήμανε: «Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής επιτυχίας. Αποφάσισε ο ίδιος να μη συνεχίσει στην ομάδα. Πλέον η ομάδα έχει άλλον προπονητή και θα προσπαθήσει να θέσει τους στόχους της και να τους πετύχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ