aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ ειδικός όρος για το νέο συμβόλαιο του Ούρκο Πάρντο

Ο ειδικός όρος για το νέο συμβόλαιο του Ούρκο Πάρντο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά τους Κώστα Χαραλάμπους, Αλέξη Θεοχάρους, Παναγιώτη Λοϊζίδη, Παναγιώτη Φραγκέσκου, Μάριο Χαρή και Γιώργο Παναγή, εντός των προσεχών ημερών θα κληθεί να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τη διοίκηση της Αλκής ο Ούρκο Πάρντο. Με τον Ισπανό τερματοφύλακα επήλθε πλήρης συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια (2+1). Ο τρίτος χρόνος θα ανανεωθεί εφόσον τη δεύτερη σεζόν μετρήσει συμμετοχές που ανέρχονται στο 60% των αγώνων που θα δώσει η ομάδα.

Παράλληλα, στην Αλκή έχουν υποβάλει προτάσεις σε συγκεκριμένους στόχους και αναμένουν την απάντηση των ποδοσφαιριστών. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθούν δυο μετεγγραφές, επιθετικού και εξτρέμ. Θεωρείται βέβαιο πως, ο αριθμός των μετεγγραφών να είναι διψήφιος.

Η προετοιμασία της Αλκής θα γίνει εξ ολοκλήρου στην Κύπρου. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν στις 2 Ιουλίου. Ο Κώστας Σακκάς θέλει τους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο 25 Ιουνίου και τις επόμενες τέσσερις μέρες θα περάσουν από τη διαδικασία των αιματολογικών και εργομετρικών εξετάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ