aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟ Χατζηλούκας θα «χτίσει» την ομάδα

Ο Χατζηλούκας θα «χτίσει» την ομάδα

Ρόλο τεχνικού διευθυντή ανέλαβε στη Δόξα ο Λούκας Χατζηλούκας. Είναι ο άνθρωπος που θα έχει την ευθύνη του «χτισίματος» της ομάδας για την επόμενη περίοδο. Καθημερινά δηλώνει «παρών» στις προπονήσεις, αξιολογεί το ρόστερ και την κατάλληλη στιγμή θα ληφθούν οι αποφάσεις σε συνεργασία με τον πρόεδρο. Ο Κώστας Χριστοδούλου εμπιστεύεται πλήρως τον Χατζηλούκα, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον τόσο του προπονητή όσο και των ποδοσφαιριστών. Προέχει η οριστική παραμονή της Δόξας στην Α’ Κατηγορία.

Σήμερα θα γίνει και πάλι πρωινή προπόνηση και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν διήμερο ρεπό για το Πάσχα. Θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα και θα φουλάρουν για το ματς με την Ομόνοια, την 1η Μαΐου. Στην ομάδα της Κατωκοπιάς θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση παραμονή το συντομότερο. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν έχουν διαφορά 7 βαθμών από τον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ