Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑKRASAVA E.N.YΟ Χάρης Λοϊζίδης μπαίνει στη μάχη για την προεδρία της ΚΟΠ

Ο Χάρης Λοϊζίδης μπαίνει στη μάχη για την προεδρία της ΚΟΠ

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Κούμα από την προεδρία της ΚΟΠ, οι διεργασίες για τη διαδοχή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Λοϊζίδης έχει καταλήξει στην απόφαση να διεκδικήσει τη θέση και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του.

Αφού ζύγισε τα δεδομένα και διαπίστωσε πως συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες εκλογής, προχωρά αποφασιστικά στο επόμενο βήμα.

Η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, καθώς θα οριστεί η ημερομηνία της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης. Οι εξελίξεις μπαίνουν στην τελική ευθεία και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το ποιος θα αναλάβει τα ηνία της ΚΟΠ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ