aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ ΑΠΟΕΛ νίκησε κούραση και ΕΘΑ!

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε κούραση και ΕΘΑ!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά αν το παιχνίδι γινόταν στο «Ελευθέρια» και την ημέρα που ήταν αρχικά ορισμένος. Από τη στιγμή, όμως, που η έδρα άλλαξε, όπως και η ημέρα, η αναμέτρηση στο Λευκόθεο, ήθελε ως φαβορί τη γαλαζοκίτρινη ομάδα. Όπως και έγινε τελικά.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το πρώτο του φετινό ροζ φύλλο, κερδίζοντας με 59-50 σε ένα παιχνίδι που έγινε ντέρμπι στην 4η περίοδο, αλλά στα τελικά στάδια οι γαλαζοκίτρινοι είχαν τις (αμυντικές κυρίως) λύσεις για να φθάσουν στη νίκη.

Η ΕΘΑ, όμως, ακόμη και μέσα σε μιαν τόσο δύσκολη έδρα, απέδειξε από την… πρώτη, ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Επέστρεψε από το -16, έφθασε ως και το -3 και τελικά έχασε το παιχνίδι στα σημεία.

Το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ήταν αυτό που σημειώθηκε στον αγώνα της Ένωσης με τον Απόλλωνα. 98-77 για την ομάδα του Παραλιμνίου το τελικό σκορ, απέναντι σε έναν Απόλλωνα, για τον οποίο ο προβληματισμός, είναι ίσως το πιο επιεικές που θα μπορούσε να πει κανείς ότι υπήρξε μετά από μιαν τέτοιαν εμφάνιση και ειδικά αυτήν της επανάληψης.

Στο δεύτερο μισό ήταν που μεγαλούργησε η Ένωση που έχανε με 50-52 στο 20λεπτο και με ηγέτη έναν ασταμάτητο Τζάρβις (που σκόραρε 38 πόντους), ανέβαζε συνέχεια τη διαφορά και αυτό κράτησε μέχρι τέλους! Έφθασε δικαιότατα στο +21 και στην… κατοστάρα παρά ένα καλάθι!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

04/11 (19:00) Απόλλων-ΕΘΑ

05/11 (15:30) ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

05/11 (18:00) Κεραυνός-ΕΝΠ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ