aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Αντόνε άναψε το πράσινο φως

Ο Αντόνε άναψε το πράσινο φως

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη Σλοβενία βρίσκεται από τα ξημερώματα ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους, ο οποίος θα έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της Ντιναμό Βουκουρεστίου, για την παραχώρηση του Θεοδόση Κύπρου.

Οι Ρουμάνοι χρησιμοποίησαν τον ακραίο επιθετικό σε φιλικό τους παιχνίδι την περασμένη Δευτέρα, στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζονται στη Σλοβενία. Ο Κύπρου άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της Ντιναμό, Ιοάν Αντόνε. Αν όλα πάνε καλά ο Κύπρου θα ενταχθεί στο δυναμικό της ρουμανικής ομάδας και ο Άρης θα επωφεληθεί οικονομικά.

Οι παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών από την ομάδα της Λεμεσού αναμένεται να συνεχιστούν, καθώς προτάσεις υπάρχουν και για τους Μπόνιφεϊς, Ευσταθίου και Χριστοφόρου. Για να υλοποιηθούν οι μετακινήσεις των πιο πάνω ποδοσφαιριστών ο Άρης θα ζητήσει να λάβει πολύ καλά οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία θα βοηθήσουν τη διοίκησή του να προχωρήσει σε μετεγγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα για τη νέα σεζόν.

Με την επιστροφή του προέδρου από τη Σλοβενία αναμένεται πως θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή, για να προχωρήσει καλύτερα και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, που έχει μείνει πίσω. Οι πράσινοι θα επιδιώξουν την ενίσχυσή τους σε όλες τις γραμμές και ο ρόλος του νέου προπονητή θα είναι σημαντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ