aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝτοπρασίνοβιτς: «Φαβορί για πρόκριση σε ομίλους η Ανόρθωση»

Ντοπρασίνοβιτς: «Φαβορί για πρόκριση σε ομίλους η Ανόρθωση»

O Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς πρώην παίκτης της Ανόρθωσης μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 χαρακτήρισε φαβορί την Ανόρθωση για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπέρ Σεβά. Σημαντικός ο ρόλος του κόσμου στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Οι δηλώσεις του Ντοπρασίνοβιτς:

Για τον επαναληπτικό της Ανόρθωσης με τη Χάποελ Μπερ Σεβά: «Εϊναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τα παιχνίδια με τη Ραπίντ. Είναι πιο έτοιμη και ο Τιμούρ ξέρει καλύτερα με ποιους παίκτες πρέπει να πάει. Η Ανόρθωση είναι το φαβορί γιατί θα είναι γεμάτο το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο κόσμος κάνει τη διαφορά».

Για τον ενθουσιασμό που υπάρχει στον κόσμο: «Πρέπει να είναι προσεκτικοί, η ευφορία να μην πάει στο γήπεδο και να τρελαθούν οι παίκτες. Πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό και να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Η Μπερ Σεβά είναι καλή ομάδα, έχει επικίνδυνους παίκτες και στο πρώτο παιχνίδι ήταν καλύτερη και μπορούσε να κερδίσει. Η Ανόρθωση πήρε καλό αποτέλεσμα και με συγκέντρωση να προσπαθήσει να κερδίσει».

Για το τι πρέπει να προσέξει η Ανόρθωση: «Nα μη δεχτούν γκολ από βλακείες. Μπροστά έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Δεν πρέπει να παίξουν 20-30 λεπτά και να σταματούν. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ επικίνδυνα. Μπορείς να δεχτείς γκολ από μικρή ευκαιρία του αντιπάλου».

Για τα κλειδιά της Ανόρθωσης: «O Aραγιούρι μπορεί να βοηθήσει αμυντικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπροστά είδατε ότι ήρθε Ντέλετιτς και Λάφερτι, αλλά έχει και από πέρσι τους Χριστοφή και Ελουντού που μπορούν να βοηθήσουν. Ο Καλτσάς ήταν εξαιρετικός πέρσι. Ο Πόποβιτς είναι έμπειρος παίκτης, διεθνής και μπορεί να βοηθήσει. Μακάρι να είναι καλός και να περάσει η ομάδα. Θα είναι πιο εύκολο μετά για τους νέους παίκτες, θα είναι πιο ελεύθεροι αν κάνουν μια επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ