aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝτολ: «Είχαμε κάποια κενά, όμως είδα αρκετά θετικά»

Ντολ: «Είχαμε κάποια κενά, όμως είδα αρκετά θετικά»

Ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του και το εμφαντικό 3-0 επί της ΑΕΛ ήταν ο Τόμας Ντολ. Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε ότι υπήρχαν κάποια κενά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο, εντούτοις όπως είπε ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση: «Να ευχαριστήσω για τα συγχαρητήρια. Είναι καλό ένας συνάδελφος να μιλά έτσι. Η ομάδα μας είχε παίκτες στην Εθνική και δεν ήταν εύκολα να προετοιμαστούμε. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Σε ένα μικρό μέρος στο α’ ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωση μας και ήταν φυσικό. Έχω δει θετικά πράγματα. Παίξαμε δυνατά, συγκεντρωμένα και μη ξεχνάμε ότι για πολλούς παίκτες μας ήταν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Το επόμενο μας παιχνίδι είναι την Πέμπτη και πρέπει να βελτιωθούμε, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Για την ΑΕΛ έχω ακούσει ότι δυσκολεύει την ομάδα μας. Μας κέρδισε πέρσι στον τελικό. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην ΑΕΛ, θα τα πούμε και στον αγώνα του Σούπερ Καπ και εύχομαι καλή τύχη σε όλους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ