aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΝτεσιρέ: Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Ντεσιρέ: Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Ρωτούν τον εκπρόσωπο Τύπου του Ολυμπιακού: «Υπάρχει επίσημη πρόταση από την Ομόνοια για τον Ντεσιρέ;». Και απαντά: «Όχι, επίσημη πρόταση δεν έγινε». Και ρωτούν ξανά τον Φωκαΐδη: «Κάποια συζήτηση σε ανεπίσημο επίπεδο, έγινε;». Και απαντά: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω οτιδήποτε».

Παραπέμπει στο γνωστό ερώτημα, «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια» και στην απάντηση, «ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες». Σε κάθε περίπτωση, η στήλη σάς ενημερώνει ξανά ότι κουβέντα έγινε προ ημερών μεταξύ των δύο πλευρών. Δηλαδή της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού για τον διεθνή πολυθεσίτη επιθετικό από την Αϊτή. Μάλιστα, το θέμα πήγε λιγάκι πιο κάτω όσον αφορά ενδεχόμενη παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού των Μάταβζ-Ψάλτη-Ζαχαρίου.

Ωστόσο, άλλο το φιλολογικό ενδιαφέρον και το τι θα περιλαμβάνει ένα ενδεχόμενο πακέτο και άλλο, εάν θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις. Είναι δύο παντελώς διαφορετικά πράγματα.

«Το μόνο που μπορούμε να δηλώσουμε ως επίσημος Ολυμπιακός είναι ότι αν υπάρξει πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή αυτή την περίοδο θα την εξετάσουμε, νοουμένου ότι αυτή ικανοποιεί οικονομικά το σωματείο μας, αλλά και νοουμένου πως δεν θα αφήσει αγωνιστικό κενό στο ρόστερ της ομάδας», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού. Ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ