aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΝτέρμπι ουραγών μιας επιλογής

Ντέρμπι ουραγών μιας επιλογής

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Εθνικός και Αναγέννηση βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μετρώντας από ένα βαθμό στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Σήμερα, στο Δασάκι, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη. Και για τις δυο ομάδες το ματς είναι μιας επιλογής, γνωρίζοντας πως αν φθάσουν στην επιτυχία θα κάνουν σημαντικό βήμα και θα βυθίσουν μια και καλή τον αντίπαλό τους.

Με τον Γιώτη Εγκωμίτη στον πάγκο του, ο Εθνικός θα ψάξει ένα νέο ξεκίνημα. Η ομάδα της Άχνας είναι στην τελευταία θέση με ένα βαθμό από την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ (0-0). Μετρά τέσσερις ήττες από ΑΕΖ, Ομόνοια, ΑΕΚ και Ερμή.

Ο Εγκωμίτης τόνισε στους παίκτες του τη μεγάλη σημασία του σημερινού αγώνα και τους προέτρεψε να αποβάλουν την πίεση και να παίξουν με υπομονή. Ο Κύπριος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του, όσον αφορά στο αρχικό σχήμα. Επιστρέφουν οι Κατσιαράβα και Αράμπαλ, ενώ θα απουσιάσει ο Γκρικαλάβα.

Η Αναγέννηση θα πάει στο Δασάκι με στόχο το διπλό. Η ομάδα του Αδάμου προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με τη Δόξα (0-1) και παρουσιάζεται αποφασισμένη να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Η αποστολή φαντάζει δύσκολη αφού και ο Εθνικός «καίγεται» για βαθμούς.  Η ομάδα της Δερύνειας έχει ένα βαθμό από την ισοπαλία με την Ομόνοια στο «Τάσος Μάρκου» (2-2). Ο Αδάμου μετρά αρκετές απουσίες. Δεν υπολογίζονται οι Κυπριανού, Νατσιόπουλος, Χατζηγιαννακού και Ευθυμίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ