aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝταουσβίλι: «Θα είναι δύσκολο για τους οπαδούς της Ανόρθωσης»

Νταουσβίλι: «Θα είναι δύσκολο για τους οπαδούς της Ανόρθωσης»

Συνέντευξη στη γεωργιανή ιστοσελίδα CrystalSport έδωσε μιλώντας για τη φυγή του από την Ανόρθωση και τη μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ:

Ο μέσος της εθνικής ομάδας της Γεωργίας, Μπόμπα Νταουσβίλι, αποχαιρέτησε την Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια, αφού κέρδισε το κύπελλο Κύπρου και συνέχισε την καριέρα του με τον ΑΠΟΕΛ.

Σε συνέντευξή του στο CrystalSport, ο Νταουσβίλι είπε ότι οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα δυσκολεύονταν να καταλάβουν την κίνηση του, αλλά ήταν η απόφαση του και του συλλόγου (σ.σ.: Ανόρθωσης).

«Δεν έχει σημασία πόσο θλιβερό και θλιβερό μπορεί να είναι για τους οπαδούς της Ανόρθωσης, είναι ήδη γεγονός, είμαι παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ανόρθωσης για την υποστήριξή τους και ό, τι έχουν κάνει για μένα και την ομάδα.

Στο ερώτημα πώς αντέδρασε ο Κετσπάγια για τη μετεγγραφή τριών Γεωργιανών (σ.σ.: Οκριασβίλι, Κβιλιτάια οι άλλοι δύο), η απάντηση του ήταν: «Ο Τιμούρ Κετσπάγια αντιμετώπισε την απόφασή μας πολύ κανονικά. Το συμβόλαιο των παιδιών έληξε και ο ενδιαφερόμενος σύλλογος προσέφερε καλύτερους όρους, τους οποίους η Ανόρθωση δεν μπορούσε να εκπληρώσει και μετακόμισαν στον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ