aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Νιώθουμε ότι κερδίσαμε την Ομόνοια, άλλοι οι αρμόδιοι να ψάξουν γιατί χάσαμε»

«Νιώθουμε ότι κερδίσαμε την Ομόνοια, άλλοι οι αρμόδιοι να ψάξουν γιατί χάσαμε»

Στη συγκέντρωση που δεν είχαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας απέδωσε την ήττα από τον Άρη ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM άφησε αιχμές για την ήττα από την Ομόνοια και πέταξε το μπαλάκι στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Πληρώσαμε λάθη συγκέντρωσης, ίσως και κόπωσης κάποιων ποδοσφαιριστών. Είχαμε και απώλειες λόγω καρτών και τραυματισμών και αυτοί ήταν οι λόγοι για το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να έχουμε διάρκεια και συγκέντρωση σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, θα πρέπει να το δει και η τεχνική ηγεσία. Θεωρούσαμε πως ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα μέχρι το 70-75′, ο Άρης ρίσκαρε και χρειαζόμασταν μια πιο προσεκτική διαχείριση. Ο Άρης έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο μετά το 75′. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα. Αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα μας ήταν εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Κυριαρχήσαμε εκεί, με πολλά σουτ και ωραίες προσπάθειες. Μετά χάθηκε η συνοχή μας».

Για τον έως τώρα απολογισμό της πορείας της ομάδας: «Εμείς νιώθουμε πως κερδίσαμε και το παιχνίδι με την Ομόνοια. Άλλοι είναι οι αρμόδιοι να το ψάξουν γιατί χάσαμε. Ήταν καθοριστική η χθεσινή μας ήττα, με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ