aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΝίκος Κωνσταντίνου: «Στόχος μας είναι με την Ομόνοια να παίξουμε στο νέο γήπεδο»

Νίκος Κωνσταντίνου: «Στόχος μας είναι με την Ομόνοια να παίξουμε στο νέο γήπεδο»

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως στόχος της Δόξας είναι να γίνουν τα εγκαίνια του γηπέδου της Δόξας στην αναμέτρηση με την Ομόνοια στις 19 Δεκεμβρίου

Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Τη Δευτέρα θα γίνει φύτευση του χορταριού για το χειμώνα και σε τρεις βδομάδες, αν τα καταφέρουμε να είναι έτοιμο και αν εξασφαλιστούν οι άδειες, 19 Δεκεμβρίου με την Ομόνοια θα δώσουμε το πρώτο μας παιχνίδι, αν όχι πάμε παρακάτω. Θα εξαρτηθεί από την αρχή Αδειοδότησης Σταδίων»

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Ετοιμαζόμαστε για την ΑΕΛ σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΛ διψάει για νίκη, αλλά έχουμε και εμείς την ίδια δίψα. Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι. Όπως είναι το πρωτάθλημα, με δύο νίκες μπορείς να βρεθείς στην εξάδα. Στόχος μας είναι να έχουμε δύο νίκες για να φύγουμε από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Φέτος είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν αουτσάιντερ και φαβορί. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να νικήσει τις μεγάλες ομάδες. Μέχρι να βρουν τα πατήματά τους οι μεγάλες ομάδες και με τη βελτίωση της απόδοσής τους οι μικρές, μείωσαν τις αποστάσεις στη δυναμικότητα. Τώρα πόσο θα αντέξουν οι μικρομεσαίες ομάδες, θα φανεί στην πορεία».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Εμπραλίντζε επέστρεψε στις προπονήσεις και ανεβάζει ρυθμό, ο Κοβάτσεβιτς θα εκτίσει την ποινή των έξι καρτών. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξει με τις πολλές κίτρινες. Χρειάζεται να μαρκάρει καλύτερα για να μην κάνει φάουλ. Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Εμπραλίντζε, είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Χάρης Κυριάκου ταλαιπωρείται ακόμη. Θα ξανακάνει εξετάσεις αυτήν την εβδομάδα και θα δούμε. Ζήτησε να πάει και σε γιατρό στην Ελλάδα. Ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα αλλά σιγά – σιγά ξεπερνιέται. Επέστρεψαν και οι διεθνείς μας και ο Μαρτίνος Χριστοφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ