aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Νικολάου, δεν θα ξεχάσω τι έκανες…»

«Νικολάου, δεν θα ξεχάσω τι έκανες…»

Φανερά εκνευρισμένος για το πέναλτι που δεν έδωσε στην ΑΕΛ ο Γιώργος Νικολάου στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ (διαβάστε εδώ) παρουσιάστηκε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

«Χ»ιόνια στο Τσίρειο! (vid & pics)

«Το συναίσθημα μετά το παιχνίδι είναι ότι χάσαμε δύο επιπλέον βαθμούς. Αρχίσαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε και υποχρεώσαμε την ΑΕΚ να παίξει με μακρινές μπαλιές. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν άνετοι σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν έκανε τέσσερις πάσες στη σειρά. Δεν είχαμε ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, ήταν παιχνίδι τακτικής», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους η ισοπαλία»

«Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στο πρώτο, αφήσαμε τους εαυτούς μας περισσότερο εκτεθειμένους γιατί δώσαμε χώρους στην ΑΕΚ. Στα τελευταία 10-15 λεπτά φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες που μπορούσαν να φέρουν το γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε καλή νοοτροπία, παίζοντας δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες και ειδικά με τη στρατηγική που έπρεπε να παίξουμε σήμερα, έπρεπε να τρέξουμε πολύ. Κρατήσαμε το μηδέν και ήμασταν κοντά στη νίκη».

«Ήταν μια δίκαιη ισοπαλία»

«Για δεύτερη φορά ο Γιώργος Νικολάου ήταν στο γήπεδο μας και δεν θα ξεχάσω το πέναλτι που έδωσε με τον Άρη, αλλά δεν θα ξεχάσω και τι έκανε σήμερα», είπε για τον διαιτητή.

Καταλήγοντας είπε: «Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Τα τελευταία οκτώ παιχνίδια δεν χάσαμε, κάναμε φανταστική δουλειά και μεγάλη προσπάθεια και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Είναι μια δύσκολη περίοδος γιατί αρχίσαμε από τον Ιούνη. Είχαμε πολύ μικρή διακοπή για ένα δεκαήμερο. Είναι σημαντικό να φρεσκαριστούμε σωματικά και πνευματικά, για να είμαστε φρέσκοι για τη συνέχεια. Έχουμε ακόμα πέντε μήνες μπροστά μας».

«Όποιος δεν το καταλαβαίνει, κάνει λάθος…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ