aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΝίκη με... καρέ τερμάτων και γεωργιανά κέφια! (pics)

Νίκη με… καρέ τερμάτων και γεωργιανά κέφια! (pics)

Με 4-0, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, κέρδισε η Ανόρθωση την Αναγέννηση Δερύνειας σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο των πρασίνων. Το σκορ άνοιξε ο Μανθάτης στο 14′ κι ακολούθως ανέλαβαν δράση οι Γεωργιανοί Οκρασβίλι και Κατσαράβα. Ο πρώτος πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ στο 26′ και στο 32′, ενώ ο δεύτερος ήταν αυτός που έκανε το 2-0 στο 24′.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε κάποιες αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα ώστε να δώσει περισσότερο χρόνο σε παίκτες που έρχονται συνήθως από τον πάγκο. Φανέλα βασικού πήραν οι Εγγλέζου, Κοφί, Κατσαράβα, ενώ στον πάγκο έμειναν οι Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Γκαλίτσιος, Μαργκάσα και Ράγιος που αποτελούσαν βασικές επιλογές στα προηγούμενα φιλικά.

Εκτός έμειναν οι Στυλιανού, Αρτυματάς, Ράγιος, Λόρια και Σελίν. Ο Στυλιανού έμεινε προληπτικά εκτός, ο Π. Αρτυματάς έχει ίωση, ο Ράγιος ένα χτύπημα από το φιλικό με Ομόνοια, ο Λόρια μυϊκό τραυματισμό, ενώ ο Σελίν υπέστη ελαφρύ τράβηγμα.

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Παπαδόπουλος (46′ Ρώσσος), Εγγλέζου (56′ Νταουσβίλι), Κορρέα (56′ Γκαλίτσιος), Κ. Αρτυματάς (56′ Σαντίκ), Ιωάννου (46′ Σίλντενφελντ), Βασιλακάκης (56′ Βργκοτς), Κοφί (56′ Πηλέας), Οκριασβίλι (56′ Μαργκάσα), Ντούρις (56′ Χατζηβασίλης), Μανθάτης, Κατσαράβα (56′ Καλτσάς).

Από πλευράς Αναγέννησης δεν υπάρχει ενημέρωση γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ…

1′ Άρχισε το ματς.

6′ Κεφαλιά από τον Βασιλακάκη μετά από κόρνερ του Οκριασβίλι, η μπάλα κατέληξε έξω.

14′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση! Φανταστική μπαλιά από τον Κορρέα στον Μανθάτη, ο οποίος έφυγε πίσω από την άμυνα, κατέβασε πολύ ωραία τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

22′ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την Ανόρθωση. Ο Οκριασβίλι δοκίμασε το ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή, πέρασε ωστόσο ελάχιστα έξω.

24′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση! Ο Μανθάτης έβγαλε τη μπαλιά από τα δεξιά και ο Κατσαράβα με δεύτερη προσπάθεια έπειτα από ασταθή απόκρουση του Μάστρου έκανε το 2-0.

26′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση! Ο Κατσαράβα έκλεψε τη μπάλα από αμυντικό, μπήκε μέσα στην περιοχή, έδωσε στον Οκριασβίλι, ο οποίος μπροστά σε άδειο τέρμα έκανε το 3-0.

32′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση 4-0! Ο Ντούρις με ωραία συρτή πάσα βρήκε τον Οκριασβίλι μεσα στην περιοχή, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μάστρου.

45′ Δοκάρι για την Αναγέννηση! Στην επαναφορά της μπάλας ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε με υπερένταση την στιγμή που ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας ετοιμαζόταν με κεφαλιά να μειώσει σε 1-4.

45′ Τέλος ημιχρόνου.

46′ Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

47′ Ο Ρώσσος στη θέση του Παπαδόπουλου.

56′ Οι Σαντίκ, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Πηλέας, Μαργκάσα, Νταουσβίλι, Κάλτσας, Χατζηβασίλης και Γκαλίτσιος αντικατέστησαν τους Κ. Αρτυματά, Ιωάννου, Βασιλακάκη, Κοφί, Οκριασβίλι, Εγγλέζου, Ντούρις, Κορρέα και Κατσαράβα.

62′ Σωτήρια επέμβαση του Μάστρου σε πλασέ του Σαντίκ μέσα από την περιοχή.

80′ Άλλη μια σωτήρια επέμβαση του Μάστρου σε σουτ του Μαργκάσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

90′ Τέλος αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ