aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΝίκη με καλή εμφάνιση για τη Νέα Σαλαμίνα (pics & video)

Νίκη με καλή εμφάνιση για τη Νέα Σαλαμίνα (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Με 4-1 επικράτησε η Νέα Σαλαμίνα του Ερμή στον αγώνα της «πρωτιάς» του Β’ Ομίλου και πλέον είναι σε απόσταση ενός βαθμού από την ομάδα της Αραδίππου. Αρκετά καλή εμφάνιση από τη Νέα Σαλαμίνα και ειδικά από τον Ντίμταρ Μακρίεφ που σκόραρε τα πρώτα δύο γκολ (6’, 16’).

Η Νέα Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μακρίεφ, ο οποίος βρέθηκε μετά από κόντρα προ κενής εστίας και δεν αστόχησε. Στο 16’ ο ίδιος ποδοσφααιριστής διπλασίασε τα τέρματα της Νέας Σαλαμίνας, όταν μετά από ασταθή απόκρουση του Στυλιανού σε σουτ του Εγγλέζου, η μπάλα έφτασε σε αυτόν και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 58’ ο διαιτητής υπέδειξε ορθά πέναλτι για τον Ερμή σε χέρι του Μαάτσι, εντός της μεγάλης περιοχής, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρτίνιουκ, δύο λεπτά αργότερα. Ο Ντουντού έκανε το 3-1 στο 75’, μετά από πολύ καλή ασίστ του Μπεμπέ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κούσουλος στο 90’+3 με κεφαλιά.

Την ερχόμενη αγωνιστική η Νέα Σαλαμίνα αγωνίζεται με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ (8/4), ενώ ο Ερμής υποδέχεται τον Άρη (9/4).

Νέα Σαλαμίνα (Τόνι Κονσεϊσάο): Βεσελόφσκι, Μπεμπέ (83’ Κωνσταντίνου), Μακρίεφ, Κούσουλος, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Γκράσι, Τσαμπούρης, Μπριζίντο (46’ Μαάτσι), Εγγλέζου (67’ Ντουντού), Τσίνα.

Ερμής (Κάρλος Κορβεράν): Στυλιανού, Ντε Μέλο, Αρτάβε, Μαρτίνιουκ, Μπάουμαν, Ντε Βρίισε, Μασίνουα, Κότο (46’ Κέζος), Αλεξίου (77’ Λίλλης), Χριστοφή, Ψάλτης (70’ Γκραντίν).

Σκόρερ: 6’, 16’ Μακρίεφ, 75’ Ντουντού, 90’+3 Κούσουλος / 60’ Μαρτίνιουκ.

Κίτρινες: Σκοπελίτης, Γκράσι / Ψάλτης, Κότο, Μαρτίνιουκ.

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: «Αμμόχωστος».

Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Α’ Βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος.

Β’ Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

Τέταρτος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ