aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝεύρα στο ΓΣΠ και…. αποβολές;

Νεύρα στο ΓΣΠ και…. αποβολές;

Για γερά νεύρα ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο παιχνίδι υπό πίεση μετά το κακό ποδαρικό που έκαναν στα πλέι οφ, αν και ξεκίνησαν με εντός έδρας ματς (ισοπαλία με τον Άρη ο ΑΠΟΕΛ, ήττα από την ΑΕΚ η Ανόρθωση).

Ούτως ή άλλως τα ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση έχουν περίσσια ένταση και πάθος και σπάνια ολοκληρώνονται στα… δύο ημίχρονα, με το τρίτο ημίχρονο που ακολουθεί να έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Αρκεί να θυμηθούμε τι έγινε μετά το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, στις 17 Φεβρουαρίου, όταν η «Κυρία» συνέχισε την παράδοση που έχει «χτίσει» τελευταία απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» και κέρδισε με 0-2.

Το λεωφορείο των φιλοξενούμενων δέχτηκε επίθεση, ενώ επέστρεφε στη Λάρνακα μετά το παιχνίδι (!), μία πράξη που είναι πάντα ασφαλώς καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται, όση αντιπαλότητα κ αν υπάρχει. Από την άλλη καταγγέλθηκε η συμπεριφορά του Ουάρντα, ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και επιστρέφει τώρα, σίγουρα με ισχυρά κίνητρα για αποδείξεις στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναμένουμε, λοιπόν, ένα ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες και αρκετό… νεύρο απόψε. Το ενδεχόμενο να υπάρχει αποβολή στο παιχνίδι έχει απόδοση 2.90 στον Stoiximan, ενώ αν βλέπετε over 1.5 κόκκινη κάρτα, ποντάρετε στο 10.50. Αποβολή στο πρώτο ημίχρονο δίνει 8.25. Κόκκινη για τον ΑΠΟΕΛ με απόδοση 4.40 και για την Ανόρθωση με απόδοση 5.00. Το ενδεχόμενο να πάρει κόκκινη ο Σάντος δίνει 7.70 και ο Ουάρντα 9.50. Από εκεί και πέρα, το over 6.5 κάρτες είναι στο 2.15 στον Stoiximan, το over 8.5 κάρτες δίνει 4.45 και το under 5.5 κάρτες έχει απόδοση 2.20. Το over 2.5 κάρτες για τον ΑΠΟΕΛ είναι στο 2.20 και για την Ανόρθωση στο 2.67. Αν βλέπετε τον Σόουζα ή τον Παύλο Κορέα να παίρνει κάρτα, ποντάρετε στο 2.37. Ποια ομάδα θα αντικρίσει τις περισσότερες κάρτες; Στο 1.95 η απόδοση για τον ΑΠΟΕΛ στον Stoiximan, στο 2.55 για την Ανόρθωση. Αν βλέπετε την πρώτη κάρτα ως το 24’ του αγώνα, η απόδοση είναι 1.88, ενώ μετά το 24’ η απόδοση είναι 1.85.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ