aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣNεοφυτίδης: «Ρεζίλι διεθνώς. Καλό Καλοκαίρι, αρχίζει το τρίτο ημίχρονο…»

Nεοφυτίδης: «Ρεζίλι διεθνώς. Καλό Καλοκαίρι, αρχίζει το τρίτο ημίχρονο…»

Με μεγάλα μαύρα γράμματα γράφτηκε η σημερινή μέρα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π. Μιλώντας στο ΡΙΚ ο Σπύρος Νεοφυτίδης ήταν έντονα απογοητευμένος με την απόφαση του δ.σ. της ΚΟΠ για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και προειδοποίησε πως ελλοχεύουν πλέον κίνδυνοι με προσφυγές ποδοσφαιριστών στα δικαστήρια.

«Δόθηκε ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία. Γράφτηκε με μεγάλα μαύρα γράμματα η σημερινή μέρα στην ιστορία Κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι κρίμα για τον κόσμο και κρίμα για την χώρα μας. Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί να ασχολούμαι. Kάποιος χωρίς αιτία δεν υποβιβάζεται και άλλος αναβαθμίζεται. Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού δεν είναι δικαιολογία. Έγιναν προσπάθειες με ένα πρωτόκολλο που δεν είδε κανείς.», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε.

«Βιάστηκαν πολύ να πάρουν την απόφαση. Πάμε 30 χρόνια πίσω. Η Κύπρος είναι πρώτη στα μειωμένα κρούσματα. Εγώ είμαι έτοιμος ν’ ακούσω τον κ. Τσέφεριν τι θα πει. Αυτό που λέχθηκε χθες στο Προεδρικό ήταν κάτι το μοναδικό, αυτοί που ήθελαν να σταματήσουν το πρωτάθλημα, τα κατάφεραν συγχαρητήρια. Θα τους κρίνει ο κόσμος. Τώρα αρχίζει το τρίτο ημίχρονο που θα είναι στις δικαστικές αίθουσες. Οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν νομικά».

Υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας των ομάδων μας που θα παίξουν στην Ευρώπη; «Θα γίνουμε ρεζίλι διεθνώς. Ο κ. Κούμας έχει πει στα σωματεία ότι έχει διασφαλίσει από την ΟΥΕΦΑ πως δεν τίθεται σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή συμμετοχή των ομάδων μας. Αυτό θα το δούμε. Είναι πολλά τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί. Πώς θα παίξουμε ποδόσφαιρο του χρόνου; Πώς θα παίξουμε μπάλα στην Ευρώπη οι ομάδες μας; Θα είναι τεράστια η ζημιά για όλους. Καλό καλοκαίρι και ζητούμε συγγνώμη από όλους αυτούς που θα χάσουν τις δουλειές τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ