aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΝέο Τακτακαλίτικο «Χ»αστούκι στην Πάφος FC

Νέο Τακτακαλίτικο «Χ»αστούκι στην Πάφος FC

Όπως και στον πρώτο γύρο έτσι και χθες, ο Ολυμπιακός με τον ίδιο δράστη, τον Πέτρο Ψύχα, έκανε τη ζημιά στην Πάφος FC. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες (1-1) σε αγώνα που έγινε στο Μακάρειο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Σημαντικός βαθμός για τους μαυροπράσινους στην προσπάθειά τους για παραμονή στην Κατηγορία. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, δίνοντας συνέχεια στην επιτυχία τους την περασμένη Πέμπτη, με την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η προσπάθεια του Ολυμπιακού στο δεύτερο γκρουπ της Β’ φάσης του πρωταθλήματος θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα».

Την ίδια ώρα, νέα απώλεια βαθμών για την παφιακή ομάδα, που έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Ήταν η όγδοη φετινή ισοπαλία. Χάθηκε νέο πολύτιμο έδαφος για την ομάδα του Μπεργκ, που πλέον είναι στο -9 από την κορυφή, ενώ απειλείται από τον Απόλλωνα, με τη διαφορά να έχει μειωθεί στους 6 βαθμούς. Ο προβληματισμός μεγαλώνει στην Πάφος FC, αφού το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της και κυρίως στα αποτελέσματά της. Οι «γαλάζιοι» της Πάφου στην πρεμιέρα των πλέι οφ θα αναμετρηθούν με τον Άρη, την προσεχή Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πιο επικίνδυνος (5-2 οι τελικές), όμως η Πάφος FC ουσιαστική στην πρώτη τελική προσπάθειά της πήρε προβάδισμα με τον Αμπντουραχίμι (22’). Οι μαυροπράσινοι ευτύχισαν να ισοφαρίσουν με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ψύχα (45’+2). Παρόλο που ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, μετά από έλεγχο του VAR το γκολ μέτρησε αφού ήταν καλυμμένος. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Πάφος FC με τρία νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, ανεβασε στροφές.

Ήταν ανώτερη και έφτιαξε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, όμως είτε οι επιθετικοί της ήταν άστοχοι είτε ο Μολ έκανε επεμβάσεις. Ο Ολυμπιακός απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο τέλος, χωρίς αποτέλεσμα. Από μια φορά η κάθε ομάδα ζήτησε πέναλτι για χέρι, αρχικά η Πάφος FC και ακολούθως ο Ολυμπιακός, όμως και στις δύο περιπτώσεις κρίθηκε από διαιτητή και VAR πως το χέρι ήταν σε φυσιολογική θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ