aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝέο επεισόδιο ΑΕΛ – Τράττου, στη μέση και η ΚΟΠ!

Νέο επεισόδιο ΑΕΛ – Τράττου, στη μέση και η ΚΟΠ!

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη ΑΕΛ και Λεόντιου Τράττου. Είναι γνωστή η κόντρα ανάμεσα στα δύο μέρη, χρονολογείται και δεν λέει να καταλαγιάσει. Η εξέλιξη που προκύπτει είναι ότι, ο πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας, προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια κινώντας αγωγή κατά του προέδρου της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Τράττος προχώρα σε αγωγή εναντίον του διοικητικού ηγέτη των γαλαζοκιτρίνων. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τα όσα λέγονται από τους διοικούντες τον σύλλογο της Λεμεσού, «καθιστά ξεκάθαρο ότι ο Τράττος έχει πρόβλημα με την ΑΕΛ».

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη, τη δεύτερη δηλαδή αγωγή που κίνησε ο Τράττος κατά του Ανδρέα Σοφοκλέους, όπως πληροφορούμαστε, η ΑΕΛ απέστειλε στην ΚΟΠ την περασμένη Πέμπτη επιστολή μέσω της οποίας ζητά απομάκρυνση του πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή από οποιαδήποτε θέση στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Στον σύλλογο της Λεμεσού υποστηρίζουν πως, δεν γίνεται ο Τράττος να είναι σε αντιπαράθεση με πρόεδρο συλλόγου, να υπάρχει υπόθεση στο δικαστήριο και να εργάζεται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μέχρι στιγμής, όπως πληροφορούμαστε, η ΑΕΛ δεν έχει λάβει απάντηση από την ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ