aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞάφνιασε με Κίσσα, αναμένονται εξελίξεις με Μαργκάσα

Ξάφνιασε με Κίσσα, αναμένονται εξελίξεις με Μαργκάσα

Ξάφνιασε ομολογουμένως η Νέα Σαλαμίνα χθες, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τάσου Κίσσα. Υπό την έννοια πως δεν είχε διαρρεύσει τίποτα προηγουμένως, παρά μόνο ότι υπήρχε ενδεχόμενο για απόκτηση Κύπριου κίπερ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου της Λεμεσού, η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι διάρκειας ενός έτους.

Έτσι έκλεισε το κεφάλαιο τερματοφύλακας για τους ερυθρόλευκους. Ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι θα είναι ο βασικός πορτιέρο και ο Κίσσας θα κάνει ό,τι μπορεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του: Θα περιμένει την ευκαιρία για να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο Κίσσας άρχισε την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του από τον ΑΠΟΕΛ, στον οποίον βρισκόταν μονίμως στη σκιά των βασικών κίπερ, όπως οι Διονύσης Χιώτης, Ούρκο Πάρντο και Μπόι Βάτερμαν. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μετεγγραφή στον Απόλλωνα, μένοντας πίσω από τον Μπρούνο Βάλε. Αν μη τι άλλο, αγωνιζόμενος σε δύο μεγάλες ομάδες, πανηγύρισε την κατάκτηση 17 τροπαίων, τα 15 με τους γαλαζοκίτρινους: Εφτά πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και πέντε Σούπερ Καπ.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται για τη μετεγγραφή του Ρενάτο Μαργκάσα από τη Νέα Σαλαμίνα στην Ανόρθωση. Οι κυανόλευκοι ζήτησαν ενημέρωση σχετικά με το ποσό (€50.000) της ρήτρας αποδέσμευσης του κυπριοποιημένου Πορτογάλου και θα επανέλθουν σύντομα για να τον κάνουν δικό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ