aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο νέο αίμα… η ελπίδα της!

Το νέο αίμα… η ελπίδα της!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κέρδος για τη Νέα Σαλαμίνα στην τρέχουσα σεζόν, δεν είναι το γεγονός ότι έμεινε στην Κατηγορία. Άλλωστε, ο στόχος της ομάδας ήταν για πιο ψηλά, παρόλο που στο τέλος βρέθηκε να παλεύει για αποφυγή του υποβιβασμού. Τέλος καλό, όλα καλά, λένε στον σύλλογο και σκέφτονται την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο κέρδος για τους ερυθρόλευκους είναι οι μικροί, τα δικά της παιδιά που πήραν την ευκαιρία, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και την άρπαξαν από τα μαλλιά. Δικαίωσαν τον Σάββα Πουρσαϊτίδη που τους εμπιστεύθηκε. Ο Ελλαδίτης τεχνικός πιστώνεται, τόσο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και για τις επιλογές του Ιανουαρίου, που συνέβαλαν τα μέγιστα για παραμονή της ομάδας στην Κατηγορία.

Οι τέσσερις προσθήκες της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου έκαναν τη διαφορά. Σ’ αυτούς αλλά και στο νέο αίμα της ομάδας, τους έφηβους που προωθήθηκαν και έδειξαν ότι αξίζουν αν είναι μέρος του ρόστερ, θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό η Νέα Σαλαμίνα τη νέα περίοδο.

Ο 18χρονος Ιωάννης Κωστή (17.3.2000), ο 20χρονος Ανδρέας Λεμέσιος, ο 16χρονος Θωμάς Νικολάου (22.10.2001), ο 17χρονος Ιάσονας Πική, ο 17χρονος Κωνσταντίνος Σεργίου, ο 19χρονος Θεοδόσης Σιαθάς και ο 17χρονος Λευτέρης Χατζηκωνσταντή, αποτελούν την ελπίδα της Νέας Σαλαμίνας. Είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, είναι ταλαντούχοι και ικανοί να καθιερωθούν και να δώσουν λύση.

Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τον εντός έδρας αγώνα τους με τον Ολυμπιακό, στον οποίο θεωρείται βέβαιο ότι ο Πουρσαϊτίδης θα δώσει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ