aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο ‘λεγε και το ξανάλεγε ο Κωστή!

Το ‘λεγε και το ξανάλεγε ο Κωστή!

Ο Ιωάννης Κωστή, πριν και μετά από την οριστικοποίηση της μετεγγραφής του στον Ολυμπιακό Πειραιώς η οποία θα ισχύσει από το επόμενο Καλοκαίρι, έλεγε και ξανάλεγε σε όσους έρχονταν σε επικοινωνία μαζί του πόσο χαρούμενος είναι. Ήταν έντονη η επιθυμία του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο 19χρονος επιτελικός μέσος είχε κάνει και τις δικές του κινήσεις για να προχωρήσει το θέμα. Το οποίο κόλλησε στα τέλη Αυγούστου. Τελικά όλα πήγαν όπως τα ήθελε. Η θέληση που έδειξε, είναι τέτοια, που είναι πολλοί αυτοί που λένε πως θα διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου στον Ολυμπιακό.

«Είναι κίνηση ζωής για την καριέρα μου. Η θέληση μου είναι μεγάλη και θα τα δώσω όλα για να δείξω πως μπορώ να αντέξω το βάρος της φανέλας», έλεγε ο Κωστή στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όσοι τον γνωρίζουν και τον παρακολουθούν από κοντά, έχουν να λένε για το ποδοσφαιρικό του θράσος και πλέον ανοίγει τα φτερά του, έτοιμος να πετάξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ