aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΘερμές ευχαριστίες στους πιστούς στρατιώτες

Θερμές ευχαριστίες στους πιστούς στρατιώτες

Με ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ευχαριστεί τον Γιώργο Λαγκαδίτη (βοηθός του Γιαν Ντε Γιόγκε) και το γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Κίτρου για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά: «Πρόκειται για δύο εξαίρετους επαγγελματίες όπου ανταποκρίθηκαν στην αποστολή που είχαν να διεκπεραιώσουν και δούλεψαν σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στον Τάκη Δαυίδ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου για να καθίσει στον πάγκο μαζί με τον κ. Λαγκαδίτη μετά την αποχώρηση του κ. Ντε Γιόνγκε και απέδειξε για ακόμα μια φορά πως παραμένει πιστός στρατιώτης του σωματείου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ψυχολόγο Πάμπο Ευσταθίου που πρόσφερε τις υπηρεσίες στο σωματείο κατά τη φετινή περίοδο. Πιστός φίλος της ομάδας, αλλά και επαγγελματίας στον τομέα του βοήθησε εκεί και όπου κλήθηκε να το κάνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ