Θα είναι εορταστικό το κλίμα με τη Δόξα, τι σκέφτεται ο Πουρσαϊτίδης

Την ευκαιρία του να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα επί κυπριακού εδάφους, για την σκληρή προετοιμασία που προηγήθηκε στο Πράβετς της Βουλγαρίας, θα έχει ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος», στο φιλικό απέναντι στη Δόξα (19:30).

Εννοείται πως ο Ελλαδίτης τεχνικός θα επιδιώξει να δει περισσότερο παίκτες τους οποίους προορίζει για βασικούς στη νέα περίοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δώσει ευκαιρίες και στους υπόλοιπους παίκτες, αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα. Το σημαντικό, βάσει ανακοίνωσης της διοίκησης, είναι πως για το εν λόγω φιλικό δεν θα ισχύει η κάρτα οπαδού και καλεί τον κόσμο να παραστεί δυναμικά στο γήπεδο. Η γενική είσοδος θα ανέρχεται στα €10 και η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν.

Επίσης, όπως ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Σαλαμίνας, «Red Rebels», το κλίμα θα είναι εορταστικό, αφού ετοιμάζουν δυναμική παρουσία. «Κάνουμε έκκληση προς όλο τον κόσμο της Νιας Σαλαμίνας Αμμοχώστου να αγκαλιάσει την φετινή προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα φιλικά θα είναι τα μοναδικά, απ’ ότι φαίνετε, παιχνίδια στα οποία οι ποδοσφαιριστές μας θα καταλάβουν σε πόσο μεγάλη ομάδα ήρθαν. Επιστρέφουμε λοιπόν για να δώσουμε ζωή στα τσιμέντα. Εκεί που είναι δικαιωματικά ο τόπος μας», τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση των «Red Rebels» οι οποίοι επιμένουν στην εναντίωσή τους στην Κάρτα Οπαδού, όπως όλοι οι υπόλοιποι οργανωμένοι.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ