Θα έφευγε ο Κωστή ακόμη και με €1.000.000; Τι απάντησε ο Δημήτρης Λάζος…

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας...

Κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων (Ολυμπιακού Πειραιώς και ΑΕΛ), μα και του εξωτερικού (Σλόβαν Μπρατισλάβας) για την Ιωάννη Κωστή, γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0.

«Είναι κάποια πράγματα που τα περιμένεις, εμείς έχουμε μάθει να εκτιμούμε τους νεαρούς. Υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και δυο βδομάδες για τον ποδοσφαιριστή από ομάδες του εξωτερικού. Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, θα το διαχειριστεί η διοίκηση», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα παραχωρηθεί φέτος, είναι πολύτιμος για μας ενόψει της νέας περιόδου. Δεν θα παραχωρηθεί o Κωστή, όποια πρόταση και αν έρθει για τον παίκτη αυτή την περίοδο, αλλά θα καθίσουμε να δούμε το θέμα ως διοίκηση. Θα σεβαστούμε και τα “θέλω” του ποδοσφαιριστή. Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμη…».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Σλόβαν για Κωστή και η απόφαση/θέση της Νέας Σαλαμίνας

Σε περίπτωση που υποβληθεί πρόταση στη Σαλαμίνα ακόμη και ύψους €1.000.000 για τον παίκτη, θα την αποδεχθεί η διοίκηση; Ο Λάζος απάντησε: «Είναι απαραίτητος στο ρόστερ, οποιαδήποτε χρήματα και να μας δώσουν μπορούμε να τα πάρουμε ίσως και περισσότερα στη νέα σεζόν. Δεν θα παραχωρηθεί φέτος».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ