aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤέλος στα σενάρια για τον Κωστή, επενδύει σοβαρά

Τέλος στα σενάρια για τον Κωστή, επενδύει σοβαρά

Κανένα ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννη Κωστή, δεν υπέδειξε η Ομόνοια. Μάλιστα, από την πλευρά των πρασίνων τονίζεται πως ο νεαρός και φιλόδοξος μέσος είναι υποσχόμενο ταλέντο, ωστόσο στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» επιθυμούν να επενδύσουν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία της Ομόνοιας.

Το σχετικό απόσπασμα από τις αναφορές του εκπροσώπου Τύπου των πρασίνων, Ανδρέα Δημητρίου, όπως παραθέτονται στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Μας έχει προταθεί ο νεαρός Κωστή, ωστόσο δεν θα ενδιαφερθούμε για την απόκτησή του όχι γιατί δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής – αντίθετα είναι ένα υποσχόμενο ταλέντο – αλλά γιατί η απόφαση είναι πως η ομάδα θα επενδύσει στους δικούς της νεαρούς ποδοσφαιριστές. Γίνεται σοβαρή επένδυση στην ακαδημία ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της Ομόνοιας που θα καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει ταλέντο καθώς και όλη η διάθεση για να τους δοθούν τα απαιτούμενα εχέγγυα για να αναπτυχθούν σωστά».

Διαβάστε επίσης: «Βλέπουμε τον Ιανουάριο… Πριν αποφασίσει ο Απόλλωνας, κλείσαμε Χούμποτσαν»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ