aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυν ένα ταλέντο στην προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας

Συν ένα ταλέντο στην προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Άλλο ένα νεαρό ταλέντο της Νέας Σαλαμίνας προπονείται από χθες υπό τις οδηγίες του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Σταυρινός Κωνσταντίνου (φωτό) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αναγέννηση, στην οποίαν αγωνιζόταν δανεικός και επέστρεψε στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Βασικός στόχος: Εκτός Κύπρου μετεγγραφικά κτυπήματα

Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το περασμένο καλοκαίρι, κατά την προετοιμασία των ερυθρολεύκων, κάτι που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει θέση στο έμψυχο δυναμικό. Έτσι ήρθε ο δανεισμός του στην ομάδα της Δερύνειας.

Διαβάστε επίσης: Οι βασικοί υποψήφιοι για αποχώρηση

Περίπου δέκα μήνες μετά επιστρέφει από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, έχοντας προσθέσει σημαντικές εμπειρίες. Συμμετείχε σε έναν πολύ ανταγωνιστικό «μαραθώνιο», κατά τον οποίον η Αναγέννηση έχασε την άνοδο για ένα βαθμό από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Συμμετείχε στα 22 από τα 26 ματς, ήταν βασικός στα δέκα και πέτυχε εννιά γκολ. Πιο ώριμος λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία στις προπονήσεις που απέμειναν ώς το τέλος της σεζόν και κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία, να διεκδικήσει τη συμπερίληψή του στη Νέα Σαλαμίνα της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Στο στόχαστρο ελληνικής ομάδας ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι «πάγωσαν» για λίγο το κεφάλαιο των ανανεώσεων και της επιστροφής του Μάκη Παπαϊωάννου (θεωρείται σίγουρη). Στο ορίζοντα υπάρχει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ