aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτόχος η εξεύρεση νέων «Νεάγκου»

Στόχος η εξεύρεση νέων «Νεάγκου»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Κάθε μήνα η τουρκική Καραμπουκσπόρ καταβάλλει τον μισθό του Ιονούτς Νεάγκου, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα. Συμφέρουσα περίπτωση δηλαδή, γι’ αυτό και θέλουν να βρουν κι άλλες στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου. Ο λόγος είναι ότι τα οικονομικά τους όχι μόνο δεν ευνοούν περαιτέρω επιβάρυνση του μισθολογίου τους, πιθανό να καταστήσουν αναγκαία την ελάφρυνσή του.

Έτσι, αν αποφασίσουν να ενισχυθούν σε κάποιες θέσεις, θέλουν να ακολουθήσουν την οδό των μετεγγραφών με υποσχετική. Τέτοιες ευκαιρίες εντοπίζονται σε ομάδες που επιθυμούν να διαγράψουν κάποιον ποδοσφαιριστή από το ρόστερ τους (για να εγγράψουν κάποιον άλλον), αλλά δεν επιτυγχάνουν τερματισμό της συνεργασίας μαζί του.

Σε ενδεχόμενο που δεν ευοδωθεί η προσπάθεια γι’ αυτού του είδους τις συμφωνίες, οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας δεν αποκλείουν την πιθανότητα να μην προχωρήσουν σε χειμερινή ενίσχυση. Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει βεβαίως και η άποψη του Στάικου Βεργέτη αναφορικά με το υφιστάμενο ρόστερ.

Αν για παράδειγμα αποφασίσει ότι κάποιοι δεν είναι απαραίτητοι και αποχωρήσουν απαλλάσσοντας τον σύλλογο από ένα σημαντικό ποσό, ίσως ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση ποδοσφαιριστή με ελευθέρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα δεδομένα που ισχύουν προς το παρόν, το σωματείο της Αμμοχώστου θα δυσκολευτεί να πραγματοποιήσει μετεγγραφές.

Ο Στάικος Βεργέτης θα αποφασίσει σήμερα ποιος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ιβάν Τσούριουριτς στο αυριανό ματς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Oι Γιάννης Κούσουλος και Ιονούτς Νεάγκου είναι οι επικρατέστεροι για να πάρουν θέση πλάι στον Γιάννη Σκοπελίτη στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, οι Λουσιάνο Μπεμπέ και Ντίμιταρ Μακρίεφ αντιμετώπισαν ενοχλήσεις μετά το ματς με την Καρμιώτισσα, ωστόσο είναι καλύτερα και υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ