aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣτο νέο της «σπίτι» στην Κυπερούντα

Στο νέο της «σπίτι» στην Κυπερούντα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της Νέας Σαλαμίνας ολοκληρώθηκε στο Μενεού και αφορούσε κυρίως την προσαρμογή των νεοαποκτηθέντων στην ομάδα, τη γνωριμία με τους παλαιότερους αλλά και την αφομοίωση –από όλους τους παίκτες– της αγωνιστικής φιλοσοφίας του προπονητή Εουτζέν Νεαγκόε.

Από σήμερα, οι ερυθρόλευκοι μεταφέρονται στην ορεινή τους έδρα, στην Κυπερούντα, προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Το γήπεδο της Κυπερούντας θα αποτελέσει το σπίτι της προσφυγικής ομάδας για ένα δεκαήμερο (μέχρι τις 30 Ιουλίου) και παρέχει όλα τα εφόδια για να προχωρήσει σωστά και απρόσκοπτα το χτίσιμο της Νέας Σαλαμίνας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, με στόχο τόσο την περαιτέρω βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά και την εμπέδωση αυτών που ζητά ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας.

Στην αποστολή των Αμμοχωστιανών θα βρίσκονται και ο δεξιός μπακ Μουσταφά Μπασάμ Γουαλίντ και ανασταλτικός μέσος Μαχμούντ Σουανκί, οι οποίοι αναμένονταν χθες το βράδυ στην Κύπρο.

Οι δύο 19χρονοι Αιγύπτιοι, όπως και ο 18χρονος Κύπριος διεθνής με την Εθνική U19 κεντρικός αμυντικός Φοίβος Χριστοδούλου, θα περάσουν από δοκιμαστικά κι αν ικανοποιήσουν τον Εουτζέν Νεαγκόε, θα αποκτηθούν και θα εγγραφούν στον Κατάλογο Β’. Σημαντικό κριτήριο για την απόκτησή τους ίσως αποτελέσει επόμενο φιλικό τεστ της ομάδας με αντίπαλο τον Ερμή στο γήπεδο της Κυπερούντας (26/7).

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι μόνοι ποδοσφαιριστές που δεν ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων είναι οι Δημήτρης Φροξυλιάς και Ντίμιταρ Μακρίεφ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ