aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣτην Κύπρο Ράμος και Αλμέιδα για την Νέα Σαλαμίνα!

Στην Κύπρο Ράμος και Αλμέιδα για την Νέα Σαλαμίνα!

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy δυο Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Κύπρο και θα περάσουν από δοκιμαστικά από την τεχνική ηγεσίας της Νέας Σαλαμίνας.

Πρόκειται για τους Ρικάρδο Ράμος και  Λουίς Αλμέιδα. Δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προπονηθούν την Δευτέρα και την Τρίτη με τη δεύτερη ομάδα της Νέας Σαλαμίνας και αν ικανοποιήσουν πολύ πιθανόν να αποκτηθούν.

Ο Ράμος είναι 25 χρόνων και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Στην καριέρα του πέρασε και από την Πορτιμονένσε Πορτογαλίας.

Όσον αφορά τον Λουίς Αλμέιδα είναι 24 χρόνων και αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης αλλά και ως κρυφός επιθετικός.

Στην καριέρα του αγωνίστηκε στις ακόλουθες ομάδες: Imortal Desportivo Club (Portugal), Queens Park Rangers College Academy (London), San Jacinto College (NJCAA, United States), Wayland Baptist University (NAIA, United States)

Ο μάνατζερ τους είναι ο πρώην σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνα Κένι Ντάιερ, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει στην απόκτηση τους η Νέα Σαλαμίνα υπάρχουν ήδη και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται.

Μάλιστα, η μία που θα ήθελε να τους δει αγωνίζεται στην πρώτη εξάδα, ενώ υπάρχει και ομάδα της Β’ κατηγορίας που είναι έτοιμη να τους προσφέρει συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ