aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε επαφές με τρεις παίκτες η Νέα Σαλαμίνα, επηρεασμένος ο Κορέια

Σε επαφές με τρεις παίκτες η Νέα Σαλαμίνα, επηρεασμένος ο Κορέια

Επαφές ανάμεσα στη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας και τριών παικτών των οποίων λήγει το συμβόλαιό τους το ερχόμενο Καλοκαίρι, είναι σε εξέλιξη όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Μάκης Παπαϊωάννου στο «Interview On The Go» της ιστοσελίδας «Larnaka Sports». Πρόκειται για τους Τσαρλς Ελουντού, Άντερσον Κορέια και Φαρσάντ Νουρ.

Η συζήτηση άρχισε από τον Καμερουνέζο εξτρέμ τον οποίο κάποιες ομάδες έχουν στη μετεγγραφική λίστα τους. Όπως τόνισε ο Παπαϊωάννου στον συνάδελφο και συνεργάτη μας Πάνο Λάρκο, είναι φυσικό να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ελουντού, αφού πραγματοποιεί και φέτος εξαιρετική σεζόν, ενώ είναι και σε πολύ καλή ηλικία (24 χρόνων).

Διαβάστε επίσης«Μάς στοίχισε με Τιάγκο, δεν το περιμέναμε από τον Μαργκάσα»

Όπως ξεκαθάρισε ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, ο σύλλογος επιθυμεί την παραμονή του παίκτη και εννοείται πως θα του υποβληθεί πρόταση ανανέωσης, αλλά πάντα στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου και η διοίκηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να τα καταφέρει, όπως ισχύει και για τους άλλους δύο παίκτες. Ακόμη είναι νωρίς για να λεχθεί κάτι με δόση σιγουριάς, αφού όχι μόνο δεν υπάρχει απόφαση από καμία πλευρά, αλλά ούτε και κοντά στην κατάληξή τους είναι οι επαφές. «Αν δεν τα καταφέρουμε να του ευχηθούμε κάτι καλύτερο. Άμα ένας παίκτης έχει καλύτερες προτάσεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσηςΥπάρχουν διαφωνίες με Πουρσαϊτίδη; Οι απαντήσεις του Παπαϊωάννου…

Για τον Κορέια, ο Παπαϊωάννου τόνισε ότι επηρεάστηκε από το σίριαλ που κράτησε για πολλές μέρες το περασμένο Καλοκαίρι με την πιθανολογούμενη μετεγγραφή του στην Ομόνοια, έπειτα από το ενδιαφέρον που προέκυψε από το «τριφύλλι». Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, ήθελε να πάει στην Ομόνοια αφού πρόκειται για μεγαλύτερο και ιστορικό σύλλογο, ενώ και το συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι πράσινοι, ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που έχει με τη Σαλαμίνα. Σεβάστηκε, όμως, όπως είπε ο Παπαϊωάννου, απόλυτα την απόφαση του προπονητή και της ομάδας Σάββα Πουρσαϊτίδη, βάζοντας τον επαγγελματισμό του πάνω απ’ όλα κι αυτό είναι προς τιμήν του. Ο Κορέια δεν ήταν ο εαυτός του στα πρώτα παιχνίδια όμως παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος, βρίσκει τα πατήματά του και θυμίζει τον εξαιρετικό παίκτη που θαυμάστηκε πέρυσι.

Διαβάστε επίσης: «Μάς στοίχισε με Τιάγκο, δεν το περιμέναμε από τον Μαργκάσα»

Για τον Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, κληθείς να αναφερθεί και γι’ αυτόν ο Παπαϊωάννου, αφού η παραμονή του, ή αποχώρησή του έγινε επίσης σίριαλ, είπε πως έγινε υπέρβαση, αφού ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας της σεζόν. Έπρεπε να γίνει υπέρβαση για να κρατηθεί κι ένας κορμός, υπογράμμισε και θεώρησε σωστή την απόφαση της Σαλαμίνας.

Και τόνισε καταληκτικά για το γεγονός πως έχασε έδαφος ο Σλοβάκος κίπερ: «Από την αρχή είχε τραυματισμό στο γόνατο κι έχασε όλα τα φιλικά, άρχισε το πρωτάθλημα και τον επηρέασε ο τραυματισμός του Καλοκαιριού. Μετά προέκυψε κι ένας τραυματισμός στο δάκτυλο. Ο Κίσσας μπήκε κι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και ένα από τα συστατικά της επιτυχίας είναι πως με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, δεν αδικείται κανείς. Επιβραβεύονται όσοι προσφέρουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ