aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣαλαμίνα: Από το αγροτικό βασικός στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα!

Σαλαμίνα: Από το αγροτικό βασικός στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα!

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας πέρασε η Νέα Σαλαμίνα μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και την ήττα της Ομόνοιας από την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 37 βαθμούς έναντι 36 της Ομόνοιας, όμως κάλλιστα θα μπορούσαν να έφευγαν με το «διπλό» από τη Λεμεσό, αν ήταν πιο εύστοχοι στις κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Σαλαμίνας έκανε ο 19χρονος τερματοφύλακας Ορφέας Λύτρας. Ο Ελλαδίτης πορτιέρε πήρε γάντια βασικού από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, καθώς ο Βεσελόφσκι είχε ενοχλήσεις, ενώ ο Αλβμπόγκε (ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας) αποχώρησε εδώ και καιρό από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Λύτρας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην FC International Limassol στο αγροτικό! Η Σαλαμίνα τον ανακάλυψε και τον ενέταξε στο ρόστερ της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ