aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροτάθηκε ο Κάκκο για τα «φτερά»

Προτάθηκε ο Κάκκο για τα «φτερά»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προτάθηκαν και αξιολογούνται από την επιτροπή προγραμματισμού της Νέας Σαλαμίνας, όσον αφορά στην προσπάθεια που γίνεται για ενίσχυση στις επιθετικές πτέρυγες, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, είναι ο Γιώργος Κάκκο (στο κέντρο της φωτό).

Πρόκειται για αλβανικής καταγωγής Ελλαδίτη εξτρέμ, ο οποίος μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ (ανήκει στον Δικέφαλο του Βορρά από το 2008). Είναι 20 χρονών (1.72μ. ύψος), αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός ακραίος φορ, όμως, μπορεί να προσφέρει και στις υπόλοιπες θέσεις της «γραμμής κρούσης».

Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Ελλάδος, ενώ αγωνίστηκε και στις εθνικές Κ18 & Κ19. Μέχρι στιγμής οι ερυθρόλευκοι δεν είδαν ζεστά την περίπτωση του Κάκκο και αν θα γίνει κίνηση απόκτησής του θα διαφανεί μέσα στις επόμενες μέρες. Στη λήξασα σεζόν, ο 20χρονος φορ είχε σχεδόν φουλ συμμετοχές με τον Πανσερραϊκό (έπαιξε σε 26 ματς και πέτυχε 5 γκολ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ