aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσπαθεί να συνέλθει και να αντεπιτεθεί…

Προσπαθεί να συνέλθει και να αντεπιτεθεί…

ΤOΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας. Σε 10 αγώνες, μάζεψε μόλις 5 βαθμούς, διαθέτει τη χειρότερη επιθετική (6 γκολ, μαζί με ΑΠΟΕΛ) και αμυντική γραμμή (16 γκολ, μαζί με Παραλίμνι, Καρμιώτισσα) του πρωταθλήματος. Τέτοιες επιδόσεις, ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος των ερυθρόλευκων δεν φανταζόταν προ λίγων μηνών.

Προφανώς, η ομάδα της Αμμοχώστου «πληρώνει» το κόστος των πολλών κρουσμάτων με κορωνοϊό, την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κυρίως, της αδυναμίας να επιστρέψει σε φυσιολογικά επίπεδα μετά την πάροδο μίας-δύο εβδομάδων. Καταρρακώθηκε το ηθικό των παικτών, την ίδια ώρα που καταγραφόταν έλλειψη αγωνιστικής ετοιμότητας.

Γίνεται μία νέα προσπάθεια στη Νέα Σαλαμίνα με τον Σάββα Δαμιανού, ο οποίος εργάζεται εντατικά ώστε να δώσει στο σύνολο μία φρέσκια ταυτότητα. Αποτελεί ευτυχής συγκυρία η διακοπή του πρωταθλήματος καθώς ο Κύπριος προπονητής κι οι συνεργάτες του, έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε συγκεκριμένους τομείς ώστε να παρουσιάσουν μία ομάδα που θα είναι αντάξια των προσδοκιών.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν στο προηγούμενο ματς πως άρχισαν να βελτιώνονται, πλην όμως υπάρχει δρόμος μέχρι το σύνολο να ανασυγκροτηθεί και να ανέλθει βαθμολογικά.

Για το εντός έδρας ματς με την Ομόνοια που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, στη διάθεση του Δαμιανού θα είναι ο Βάγκνερ. Ο Μπέριος κάνει αγώνα δρόμου, την ίδια ώρα που θεωρείται απομακρυσμένο το ενδεχόμενο για να προλάβει ο Βινίσιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ