aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροηγήθηκε αλλά στο τέλος έχασε η Νέα Σαλαμίνα

Προηγήθηκε αλλά στο τέλος έχασε η Νέα Σαλαμίνα

Φιλική ήττα με ανατροπή δέχθηκε η Νέα Σαλαμίνα από την Ξάνθη στη Βουλγαρία όπου προετοιμάζονται οι δύο ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ονουέγκμπου (77’), όμως η ακριτική ομάδα αντέδρασε και με γκολ των Λισγκάρα (80’) και Γαργαλατζίδη στην τελευταία φάση του αγώνα (90’+3) πήρε τη φιλική νίκη.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είχε άλλη μια ευκαιρία για να εξαγάγει συμπεράσματα για την βελτίωση της ομάδας του, απέναντι σ’ έναν καλό αντίπαλο όπως είναι η Ξάνθη. Η Νέα Σαλαμίνα άρχισε τον αγώνα με τους Κίσσα, Τσαμπούρη, Σέζαρ, Ρέινολντς, Φουστάρ, Κορέια, Κωστή, Μαριάνοβιτς, Ελουντού, Σίμπσον, Ονουέγκμπου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πήραν θέση στην ενδεκάδα οι Λαμπότ και Νουρ, αντί των Σέζαρ και Μαριάνοβιτς.
Εξάλλου, ο Δημήτρης Λάζος σε δηλώσεις του τόνισε πως θα γίνει άλλη μια προσθήκη, ανάλογα με τη θέση που θα κρίνει ο προπονητής.

O Βεσελόφσκι, που είχε ένα μικροτραυματισμό, ήρθε στην Κύπρο και εξετάστηκε και επέστρεψε ήδη στη Βουλγαρία. Δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ