Παρουσίαση Νέας Σαλαμίνας: «Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν»

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας μέσω της οποίας ενημερώνει για την παρουσίαση των μεγάλων χορηγών της ομάδας που πραγματοποιήθηκε χθες (2/8).

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (2/8) η δημοσιογραφική διάσκεψη του σωματείου μας στο ξενοδοχείο Golden Bay στη Λάρνακα όπου παρουσιάστηκαν οι μεγάλοι χορηγοί για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς μας N.Papas Group, Vitex, Bet on Alfa, Pari Match και Gree για την εμπιστοσύνη προς το σωματείο μας και για την μεγάλη οικονομική στήριξη.

Ευχόμαστε πάντα επαγγελματικές επιτυχίες ευελπιστώντας σε μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους χορηγούς μας. Ταυτόχρονα καλούμε τους απανταχού Σαλαμιναίους να στηρίζουν τους χορηγούς μας που βρίσκονται δίπλα στο σωματείο μας. Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους δημοσιογράφους που παρευρέθησαν στην δημοσιογραφική μας διάσκεψη καθώς και στο ξενοδοχείο Golden Bay για την παραχώρηση της αίθουσας και για την άψογη φιλοξενία».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ