aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαραμονές-αποχωρήσεις και Κορέια

Παραμονές-αποχωρήσεις και Κορέια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός άρχισε για τη Νέα Σαλαμίνα και η τρέχουσα εβδομάδα αναλώνεται κυρίως στο ξεκαθάρισμα του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού. Μετά την αποχώρηση των Τιάγκο Φερέια και Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, σειρά παίρνει ο Ιβάν Φουστάρ.

Όπως γράψαμε τον περασμένο Μάρτιο, στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα, σύμφωνα με την οποίαν μπορεί να αποχωρήσει αν έχει στα χέρια του πρόταση για μηνιαίες αποδοχές άνω των €12.000. Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τις τάξεις των ερυθρολεύκων, ο Κροάτης σέντερ μπακ ενημέρωσε ότι έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις ομάδων του εξωτερικού, με την υψηλότερη να αγγίζει τις €15.000 μηνιαίως. Έτσι, όλα συνηγορούν ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν.

Οι άλλοι δύο που δεν χωρούν στο πλάνο του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι οι Αγουστίν Φαρίας και Ντανιέλ Σικόρσκι. Επίσης, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Τζαΐσλον Αραούζο. Επομένως, ο αριθμός των αποχωρησάντων φτάνει τους έξι και από εκεί και πέρα εκκρεμεί το κεφάλαιο Άντερσον Κορέια, για τον οποίον υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από την Ομόνοια.

Για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ-χαφ, όμως, ισχύει ό,τι και για οποιονδήποτε άλλον ερυθρόλευκο δεσμεύεται με συμβόλαιο. Είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας και το ενδεχόμενο μετεγγραφής του θα συζητηθεί μόνο όταν και αν έρθει πρόταση από ενδιαφερόμενο σύλλογο.

Όπως και να έχει, οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας έθεσαν στόχο να κλείσουν το κεφάλαιο παραμονές-αποχωρήσεις από το ρόστερ της λήξασας σεζόν. Όταν θα το κλείσουν θα μπορούν πιο ξεκάθαρα να επικεντρωθούν στις προσθήκες της καλοκαιρινής περιόδου. Όπως γράψαμε ξανά, προς το παρόν είναι δεδομένη η προσπάθεια απόκτησης σέντερ φορ, εξτρέμ, δύο τερματοφυλάκων και δύο σέντερ μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ