aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι Νέας Σαλαμίνας: «Δοκίμασαν τον νόμο και απέτυχε»

Οργανωμένοι Νέας Σαλαμίνας: «Δοκίμασαν τον νόμο και απέτυχε»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας μέσω της οποίας τοποθετούνται για άλλη μια φορά για την κάρτα φιλάθλου, ενώ προτρέπουν τα αρμόδια σώματα να καταργήσουν το εν λόγω μέτρο.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε λοιπόν και ο πρώτος γύρος της β’ φάσης του πρωταθλήματος Κύπρου.

Ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ένα πρωτάθλημα χωρίς παλμό χωρίς χρώμα γεμάτο μιζέρια και βουβό σαν νεκροταφείο.

Τώρα που βράζει το σίδερο λοιπών ζητούμε από τους αρμόδιους στην Βουλή, στον ΚΟΑ και στην ΚΟΠ να προβληματιστούν με αυτά που βλέπουν. Δοκίμασαν τον νόμο και απέτυχε. Τα γήπεδα είναι άδεια, τα σωματεία παλεύουν για να κρατηθούν χωρίς τους φιλάθλους τους και το κυπριακό πρωτάθλημα είναι στον αναπνευστήρα.

Ζητούμε την επαναξιολόγηση του νόμου χωρίς εγωισμούς, χωρίς προκαταλήψεις με γνώμονα το καλό του αθλητισμού στον τόπο μας. Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ είναι η μόνη επιλογή. Σε αυτό θα διευκόλυνε επίσημη τοποθέτηση από ΟΛΑ τα σωματεία.

Όσο για αυτούς τους λαϊκιστές που προτείνουν την αναστολή της κάρτας μόνο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος -και συνάμα μέχρι να περάσουν οι εκλογές- να ξέρουν δεν χορταίνουμε με υποσχέσεις. Ερυθρόλευκε λαέ, συνεχίζει ο αγώνας γυρνώντας τους την πλάτη και κρατώντας τα ΙΔΑΝΙΚΑ μας πανύψηλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ